Cautare

969 de rezultate pentru "accident pe dn 1b" (3.46 secunde)
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Niculae de 43 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia Logan pe sos. ... Cand a ajuns pe Pasarela Otopeni, datorita carosabiului acoperit cu mazga, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Passat, condus de B.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Trei est-europeni au murit intr-un accident pe o autostrada in Irlanda. Accidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in apropierea orasului Cashel, pe autostrada M8, ce leaga Cork de Dublin.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. ... La capatul coloanei care s-a intins pe sute de metri in Otopeni, se desfasura la prima ora un filtru al politiei rutiere Ilfov.
Madalin de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Focus pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C.
Vrancea, a condus un motociclu marca Bootian, fara a poseda curs de legislatie rutiera, pe Str. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc. ... Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Vatra Luminoasa, nu a acordat prioritate de dreapta la efectuarea virajului stanga pe str. Matei Voievod, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A4 condus pe sos.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. ... Intr-o curba foarte periculoasa, masina a iesit de pe sosea si s-a izbit de un stalp.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu. Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule.
Patru persoane aflate intr-un autoturism Opel au murit pe loc. ... "Echipajele noastre de la Pascani s-au deplasat imediat la fata locului, unde s-a constatat ca sunt patru persoane decedate in accident.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Un primar dintr-o localitate suceveana e cautat de peste 12 ore dupa ce a provocat un accident de circulatie si a fugit.
Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. ... Petre de 46 de ani, din Bucuresti, care se afla oprit la semafor pe sensul opus de mers. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital.
Accident in Pasajul Unirii, evitat in ultima clipa. Un participant la trafic a oprit la timp TIR-ul.
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos.
google-analytics.com